WhatsApp Number
09913104001
سلام به شما دانش آموزان تلاش گر متوسطه دوم یا بطور ساده همان دبیرستانی در دوره نظام قدیم مقصود ما در مقاله مشاوره تحصیلی مقطع دوم این هست که بعد از خواندن این مقاله به شناخت درستی از رشته ها، شغل در آینده ، استعداد های لازم برای هر رشته، رشته های دانشگاهی، روحیه لازم برای هر شغل و رشته و …بدست آوردید.
ما را در این مقاله دنبال کنید تا متوسطه دوم را به طور مناسب برای شما تشریح دهیم.سیستم نظام جدید:سیستم نظام حال که بروز است آموزشی به صورت ۳-۳-۶ می باشد. دانش آموزان بعد از انتخاب رشته در سال نهم داخل دوره دوم می شوند. دوره دوم در نظام الان که پیش نیاز ورود به دانشگاه است.
شامل رشته های جالب نظری و فنی است. رشته هایی که سلیقه های متفاوت را حدودا پوشش می دهد.به صورت متوسط دانش آموزانی که هدف به تحصیل در رشته های نظری که علاقه دارند در زمان هفته حدودا ۳۵ ساعت در کلاس ها حضور پیدا خواهند کرد. این وقت حضور در کلاس برای دانش آموزان کار و دانش و دانش آموزان فنی و حرفه ای تقریبا ۴۰ ساعت می رسد.
کاربرد ما از مشاوره تحصیلی متوسطه دوم چیست؟بصورت خلاصه اطلاعاتی از انتخابی است که در سال نهم می گیرید. این که مهم بودن این انتخاب خیلی در راه شما تاثیرگذار است. دوره سه ساله تاثیر خیلی مهمی در فرد خواهد داشت. تاثیر مستقیم بر شغل آینده، زندگی شخصی و روحیه و انگیزه فردی که تا پایان برای او به خوبی یا بدی به یادگار خواهد ماند.
خیلی مهم است که دانش آموز بر چه اساسی انتخاب رشته کند؟ رشته نظری را انتخاب کنند یا فنی؟ کدام گروه از این رشته ها را انتخاب کند؟ اساس انتخاب را بر پایه سلیقه بگذارد یا …؟تمام این پرسش ها تا به انتها توضیح داده خواهد شد. با ما در مقاله متوسطه دوم همراه باشید تا مبحث اساسی را شروع کنیم.
خودشناسی شروعی بر خداشناسی : جملاتی پر محتوا که در کتاب دینی دوران دوم نوشته شده است. اکثر ما ها اگر بدانیم با شناخت خصوصیت های خود می توانیم به یکی یکی آرزوهای مان برسیم، وقت خود را بیهوده تلف نمی کنیم.وقتمان را فقط برای آشنایی و شکوفایی یکی یکی استعدادهایمان فعالیت کنیم.
خوب است این را اطلاع داشته باشیم که هر چه وضعیت و شرایط های مختلف را تجربه کنیم خوب از استعدادهای پنهان در خودمان آشنایی پیدا می کنیم.احتمال دارد این کار برای شما سخت باشد اما این را خوب است بدانید که ما در دورانی از تاریخ زندگی می کنیم که تمام نیاز ها جواب داده می شوند. فقط کافی است با به کار بردن از متوسطه دوم از این تصمیم مهم به راحتی عبور کنیم.
خیلی از استعدادهای خودمان را شناخت پیدا کنیم و اطلاعی پیدا کنیم که آیا رشته ای که قصد دارید انتخاب کنید آیا برای شما آینده مناسبی دارد؟ آیا علاقه به شغل تان خواهید داشت و علاقه دارید صبح ها به دلیل آن زود تر از خواب بیدار شوید و شب ها دیر تر بخوابید؟
این ها سوال هایی پر اهمیت و معین کننده در انتخاب رشته شما هستند. سوالی که شما به عنوان دانش آموز در پایان مشاوره تحصیلی دوره دوم باید به آن برسید. تلاش ما به عنوان مشاور هم یاری کردن به شما در پاسخ به این پرسش ها است.سعی کنیم رشته ای را انتخاب کنیم که زمان و انرژی که صرف آن می کنیم خسته آور نباشد.
هر روز علاقه و انگیزه داشته باشیم که دنبال فراگرفتن مطالب بروز برویم نه به زور و برای گذراندن زمان.خوب است از مشاوره تحصیلی دوره دوم یا یک مشاور بالینی که آشنایی مناسبی از شما به خودتان می دهد کمک بگیرید.متوسطه دوم پایان دوره ۳ ساله پیش از دانشگاه است که هر شخصی برای ادامه تحصیل باید از آن بگذرد.
این دوره شامل کلاس های دهم، یازدهم و دوازدهم می شود که دیگر نامی به عنوان پیش دانشگاهی ندارد.و بعد از آن شخصی که با کنکور داخل دانشگاه می شود. بدیهی هست که در این مقطع بیشتری ها دارند به کنکور و دانشگاه فکر می کنند. دغدغه اصولی تمام اشخاص کنکور قبول شدن می شود و داستان های مربوط به آن هست.
اگر شما داخل شاخه نظری بشوید، در هفته تقریبا ۳۵ ساعت کلاس دارید و در شاخه های فنی و حرفه ای و کاردانش تقریبا ۴۰ ساعت کلاس هست.علاوه بر آن باید زمان هایی که به کنکور مختص می کنید را هم بیفزایید که هر کدام مختلف است و قانون معینی ندارد. هر اندازه مقدار که ما بر روی اهمیت این دوره طلایی تاکید کنیم، حق مطلب گفته نمی شود.
این دوره ۳ ساله می تواند زندگی فردی راه او را برای همیشه تغییر دهد و مسیر های جدیدی را به روی آن باز کند. اگر از همان اول دانش آموز رشته و شاخه مورد علاقه خودش رو به طور صحیحی انتخاب کند و ادامه تحصیل بدهد.به راحتی پله های ترقی را یکی را پس از دیگری طی می کند و به یک فرد پر تلاش در جامعه تغییر می یابد.
طبق قانون تمام باید در پایان پایه نهم هدایت تحصیلی بشوند. این کار طبق شش ارزظ، شاخه و رشته تحصیلی تعیین می شود که شخص داخل یکی از شاخه های نظری (ریاضی، تجربی، انسانی و معارف اسلامی) ، فنی و حرفه ای یا کار و دانش می شود. این ۶ ارزش شامل موارد زیر است:
۱- نتایج آزمون های مشاورهای بر اساس آزمون ها به میزان ۳۰ درصد
۲- نتایج کارکرد تحصیلی و نمرات درسی تقریبا ۳۵ درصد
۳- نگاه والدین به اندازه ۵ درصد از امتیاز
۴- نگاه معلمان همه دروس اول متوسطه به اندازه ۱۰ درصد
۵- نگاه مشاور مدرسه به اندازه ۱۰ درصد
بعد از اینکه رشته شخص تعیین شد، دیگر مسیر معین می شود و دانش آموز باید ۳ سال پرتلاش را شروع کند تا بتواند در کنکور سراسری به موفقیت برسد. حقیقتا این مسیر راحت نخواهد بود اما با کمک مشاوران تخصصی که این مسیر را بار ها با دانش آموزان مختلف رفتند خیلی ساده و راحت تر هست.با ما در متوسطه دوم همراه باشید.