WhatsApp Number
09913104001
۱- روز پیش از کنکور سراسری به گفته مقاله گفته های مشاوره تحصیلی متوسطه اول کم تر از روزهای قبل از آن درس بخوانید و به مرور کلی به مطالب بسنده کنید تا انرژی لازم برای روز کنکور دارا باشید.
۲- روز پیش از کنکور حتماً یک دفعه تا حوزه امتحانی خود بروید تا ضمن آموختن راه و یقین یافتن از وقت رسیدن به حوزه امتحان، از استرس شما کمتر شود.
۳- شام را خیلی سبک و سرموقع میل کنید تا علاوهبر پیشگیری از استرس ناشی از تغذیه غلط ، خواب خوبی را برای خود تدارک ببینید. تلاش کنید شام را دیر تر از ساعت ۸ شب میل نکنید.
۴- شب پیش از کنکور برای سر جلسه، لوازم مورد احتیاج را منظم کنید.
۵- برای شرکت در کنکور طبق گفته مقاله گفته های مشاوره تحصیلی متوسطه اول از مداد و پاککن مناسب و به اندازه کافی به کار ببرید. مداد های مدل HB خوب هستند. تلاش کنید در کنکور از مداد به کار ببرید و اگر با اتود کار می کنید از نوک های ۷/۰ و یا ۹/۰ استفاده کنید و حتماً ۲ اتود دارا داشته باشید و نوک اضافه همچنین به دنبال خود ببرید.
۶- طبق گفته مقاله گفته های مشاوره تحصیلی متوسطه اول بطری آب، دستمال کاغذی، خرما و یا شکلات را برای به دنبال بردن آماده کنید.
۷- کارت ورود به جلسه، شناسنامه و سنجاق برای الصاق کارت را آماده و بدنبال خود ببرید.
۸- برای سر جلسه کنکور، یکی ساعت و ترجیحاً عقربه ای آماده کنید. حتماً ساعت خود را درست کنید و از دارا بودن شارژ باطری در آن یقین داشته شوید. درصورت ممکن بودن باطری ساعت خود را با یک باطری نو عوض کنید. در سر جلسه، خودتان باید مواظب زمان امتحان باشید و به امید مواظبت و اعلام زمان بواسطه او نباشید. به دلیل اینکه هیچ فرد مسئول اعلام زمان به شما نیست.
۹- به موقع و بیشترین ساعت ۱۰ شب بخوابید تا صبح روز کنکور شاداب بیدار شوید.
۱۰- روز کنکور تقریبا ساعت ۵ صبح بیدار شوید تا در وقت کافی و با آسایش کامل برای امتحان آماده شوید.
۱۱- صبحانه قوی اما به اندازه ای کم حجم میل کنید . از میل کردن شیر نجوشیده ، تخممرغ و یا هر چیز دیگری که ممکن باعث مسمومیت شود ، جداً دوری کنید و بجای آن صبحانه ای مناسب از نان ، گردو ، پنیر ، عدسی و آب میوه بخورید.
۱۲- لباس خوب بپوشید . به خصوص کفش راحت و سبک در آسایش شما سر جلسه امتحان کنکور نقش مهمی دارد.
۱۳- وسایل زیادی به دنبال خودتان نبرید.با ما در گفته های مشاوره تحصیلی متوسطه اول همراه باشید.
۱۴- پیش از خارج شدن از منزل ، برای رسیدن به تلاش خود دعا کنید.
۱۵- صورتی برنامهریزی کنید که میان ۱ تا ۵/۱ ساعت پیش از زمان امتحان در حیطه آزمون حاضر شوید.
۱۶- اگر ممکن است با یکی از بستگان خود به حوزه های آزمون بروید تا علاوه بر کمشدن از استرس ، اگر اشکالی پیش آمد به شما یاری کند.
۱۷- کارت داخل شدن به جلسه را به لباس خود وصل کنید.
۱۸- زمانی وارد حوزه آزمون شدید با آسایش دنبال محل امتحات دادن خود باشید تا برای پیدا کردن آن سبب اشکال نشوید.
۱۹- به آرامی داخل فضا آزمون شوید و شروع صندلی خود را پیدا کنید و با کارت ورود به جلسه تطابق دهید. حتماً اگر صندلیتان خوب نبود و جای نامناسبی است، زود به مراقبین خبر دهید . یقین داشته باشید که اگر اشکالی برای شما بوجود آمد ، مراقبین و یا مسؤولین دیگر به شما یاری خواهند کرد.
۲۰- زمانی خیالتان از بابت محل امتحان راحت شد، نام و مشخصات خود را با پاسخ نامه و کارت داخل شدن به جلسه تطابق دهید.
۲۱- سرجلسه کنکور با آسایش بنشینید، فضا اطراف خود را زیر نظر داشته باشید و به گفته مقاله گفته های مشاوره تحصیلی متوسطه اول حتماً به مراقبین نگاه کنید تا اضطراب شما از فضا بریزد و با آن انس بگیرید.